Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin bayıldığını görmek

Rüyada annemin bayıldığını görmek

Rüyada annemin bayıldığını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, bazı kayıplar olabileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemin bayıldığını gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Rüyada annesinin bayıldığını görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada annenin bayıldığını görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemin bayıldığını görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına tabir olunur.

Rüyada bilerek bayılmak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bayıldığını görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın bayıldığını görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinin bayıldığını görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet eder.

Rüyada yorgunluktan bayılmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlara hayrının dokunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Berfin

Ben okuldayken annem yanıma gelip bayıldı ve ardından bende onunla bayıldım