Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin bayıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin bayıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin bayıldığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, geri plana düşeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin bayıldığını gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğinin bayıldığını görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin bayıldığını görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada bir kadının bayıldığını görmek kötü duygularından arınacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin bayıldığını görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmek bayılmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin bayıldığını görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada korkup bayılmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının bayıldığını görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments