Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkuyla koşmak

Rüyada korkuyla koşmak

Rüyada korkuyla koşmak onlardan taraf hayır göreceğine, ağız tadına kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada korkuyla koşmak gördüyseniz:

  • Kötü giden veya sizi kötü etkileyen şeyleri geride bırakmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada korkuyla koşmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yönetici olacağına, canla başla çalışacağına işarettir.

Rüyada korkudan fatiha okumak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bahtının güzelleşeceğine, hayatının alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada ölü tarafından korkutulmak kafasının karışacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak yanlış kararlar vereceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada babadan korkup kaçmak dini inançların güçleneceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada korkup salavat getirmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada korku hissetmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments