Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan kekelemek

Rüyada korkudan kekelemek

Rüyada korkudan kekelemek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, planlarının bozulacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere işarettir.

Rüyada korkudan kekelemek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın, projenizin veya düzenlemenin daha başarılı şekilde ilerlemesini sağlayacak yeni bir yol haritası çizebilecek kapasitedesiniz.

Rüyada korkudan kekelemek onlara değer vereceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kekelediğini görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sevilip sayılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına yorulur.

Rüyada konuşamamak kekelemek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca yorulur.

Rüyada korku filmi görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada attan korkup kaçmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada korkudan ağaca tırmanmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, resmi bir göreve getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada korku evi görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, maddi durumun düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments