Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kekelediğini görmek

Rüyada birinin kekelediğini görmek

Rüyada birinin kekelediğini görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kekelediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada konuşamamak kekelemek bununla yüceleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan kekelemek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Rüyada birinin kekelediğini görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments