Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan ağaca tırmanmak

Rüyada korkudan ağaca tırmanmak

Rüyada korkudan ağaca tırmanmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, mal kaybına uğrayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet eder.

Rüyada korkudan ağaca tırmanmak gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Rüyada korkudan ağaca tırmanmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan ağaca çıkmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ağaçlara tırmanmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekten kaçıp ağaca tırmanmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaca tırmanmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, moralinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek ağaca tırmanmak mesleğinde atılım yapacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine inanılır.

Rüyada çınar ağacına tırmanmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments