Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sorunların çabucak atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada tanımadığın bir kıza aşık olmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kıza aşık olmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birine aşık olduğunu görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kafasına göre birini bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine aşık olmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yeni alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkeğe aşık olmak hastalıkların biteceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments