Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm bağından üzüm toplamak

Rüyada üzüm bağından üzüm toplamak

Rüyada üzüm bağından üzüm toplamak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm bağından üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Rüyada üzüm bağından üzüm toplamak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalettir.

Rüyada üzüm bağına girmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada üzüm bağından üzüm yemek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ismini herkese duyuracağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm bağında üzüm yemek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek helal rızık elde edeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı bağını bağlamak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kordon bağını görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments