Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öleceğini sanmak

Rüyada öleceğini sanmak

Rüyada öleceğini sanmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok sevinçli haberler alacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada öleceğini sanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Rüyada öldürdüğünü sanmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü sanmak büyük bir üne sahip olunacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cin gördüğünü sanmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamile olduğunu sanmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini öldü sanmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisini korumaya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğünü sanmak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olacağını sanmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eğleneceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments