Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğu kişiye sarılmak

Rüyada aşık olduğu kişiye sarılmak

Rüyada aşık olduğu kişiye sarılmak biraz dinleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğu kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarılmak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, tabiatı kötü olan kişiye işarettir.

Rüyada aşık olduğu kişiye sarılmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek hayallere kavuşulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Rüyada aşık olunan kişiye sarılmak üzüleceğine ve pişman olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskanmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişinin babasını görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments