Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren köprüsü görmek

Rüyada tren köprüsü görmek

Rüyada tren köprüsü görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, bereketli bir döneme girileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada tren köprüsü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Rüyada tren köprüsü görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada tren rayı döşemek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tren bileti almak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada trenle yokuş çıkmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada treni beklemek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Rüyada hareket halinde tren görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki trenin arasında kalmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine işarettir.

Rüyada tren beklediğini görmek küskünlük yaşanacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments