Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keneli köpek görmek

Rüyada keneli köpek görmek

Rüyada keneli köpek görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işarettir.

Rüyada keneli köpek gördüyseniz:

  • Mükemmellik potansiyeli taşıyan konular kendini gösterebilir.

Rüyada köpek kenesi görmek yeni denemelerde bulunacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, yeniden can bulacağına işaret eder.

Rüyada keneli köpek görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına inanılır.

Rüyada köpekte kene görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekten kene toplamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek ve kene görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, gelir kaybedeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada köpek üzerinde kene görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekten kene koparmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments