Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek vurulduğunu görmek

Rüyada köpek vurulduğunu görmek

Rüyada köpek vurulduğunu görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek vurulduğunu gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada köpek vurulduğunu görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada köpeğinin vurulduğunu görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin vurulduğunu görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulur.

Rüyada ağzından vurulmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dizlerinden vurulmak saygın ve ünlü biri olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments