Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizlerinden vurulmak

Rüyada dizlerinden vurulmak

Rüyada dizlerinden vurulmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, mevki edineceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dizlerinden vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada dizlerinden vurulmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizlerde yara görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Rüyada diz cökmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada diz üstü çökmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, desteksiz kalacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizlerin üzerinde yürümek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizlerini dövmek esenlik bulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada dizlerine sarılmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments