Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye yakın olmak

Rüyada kabeye yakın olmak

Rüyada kabeye yakın olmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada kabeye yakın olmak gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada kabeye yakın olmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabe hurması görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, daha isabetli kararlar alacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek problemlerini çözeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin yanında olmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuşa hazretlerinin kabrini görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada cam kap görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, doğru karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada kabri açmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments