Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni aramak

Rüyada anneni aramak

Rüyada anneni aramak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada anneni aramak gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Rüyada ölmüş anneyi aramak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bunun için sabırsızlanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada annesini aramak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneni aramak çok rahat bir döneme gireceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada annemi aramak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada anne ve babayı bir arada görmek bazı ortak işlere gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne aramak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Rüyada anneyi aramak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Rüyada polisin evi aradığını görmek sorunların çözüme kavuşacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments