Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini telefonla aramak

Rüyada birini telefonla aramak

Rüyada birini telefonla aramak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini telefonla aramak gördüyseniz:

  • Kendinizden ödün vermenizi gerektiren davetleri kabul etmemenizde fayda var.

Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonu aramak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, malların çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon aramak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla polis aramak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, elinin darda kalmayacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada polisi telefonla aramak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının telefonla aradığını görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, şeytana uyacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Rüyada telefonla birini aramak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments