Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğü aramak

Rüyada nişan yüzüğü aramak

Rüyada nişan yüzüğü aramak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, pişman olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada nişan yüzüğü aramak gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Rüyada nişan yüzüğü aramak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada nişan elbisesi aramak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük aramak ruhen ve bedenen yenileneceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada çamurda yüzük aramak düşmanını alt edeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, güzelliklere rast gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta yüzük aramak huzurunun da yerine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Rüyada yüzüğünü aramak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük aramak yaşanan yokluğun biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına inanılır.

Rüyada yüzük aramak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments