Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adınızı duymak

Rüyada adınızı duymak

Rüyada adınızı duymak refahının ve varlığının artacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adınızı duymak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Rüyada adını duymak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, çok büyük borçlar alacağına delalet eder.

Rüyada adının söylendiğini duymak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada şeytanın adını duymak iyilik bulacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada azrail adını duymak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada şehir adı duymak elinin darlık içinde kalacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, o kişiye zararının dokunacağına delalettir.

Rüyada başkasının adını duymak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin adını duymak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin adını duymak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments