Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adını duymak

Rüyada adını duymak

Rüyada adını duymak savurgan bir hayat yaşayacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aşama göstermeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adını duymak gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Rüyada sevgilinin adını duymak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işarettir.

Rüyada adı duymak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin adını duymak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin adını duymak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, bol nimete kavuşulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet eder.

Rüyada evliya adı duymak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şehir adı duymak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin adını duymak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulur.

Rüyada başka birinin adını duymak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments