Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin adını duymak

Rüyada başka birinin adını duymak

Rüyada başka birinin adını duymak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin adını duymak gördüyseniz:

  • Pek çok konuda doğru yönde ilerliyorsunuz.

Rüyada başka birinin adını duymak üzüntüden sonra ferahlamaya, geçim derdine düşmeyeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada başka birinin adını görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek adı duymak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına inanılır.

Rüyada ad duymak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işarettir.

Rüyada şehir adı duymak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, beddua ve ah alacağına, kafa dinleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin adını duymak gözünü para hırsı bürüyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adı duymak böylece kişinin hafifleyeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adının söylendiğini duymak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments