Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adının söylendiğini duymak

Rüyada adının söylendiğini duymak

Rüyada adının söylendiğini duymak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kazancının artacağına,, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada adının söylendiğini duymak gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Rüyada adının söylendiğini duymak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarkı söylendiğini duymak âlim kişiler arasına gireceğine, kişinin rahat edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada öleceğinin söylendiğini görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, ailenin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada isminin söylendiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada şarkı söylendiğini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birine söylenmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Rüyada ilahi söylendiğini görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments