Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehir adı duymak

Rüyada şehir adı duymak

Rüyada şehir adı duymak edilen duaların karşılığını bulacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalettir.

Rüyada şehir adı duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada şehir adı duymak hem eğleneceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada şehir ismi duymak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehir ismi duymak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada evleneceğin kişinin adını duymak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin adını duymak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin adını duymak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ad duymak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, onları koruyup kollayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada adı duymak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments