Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin adını duymak

Rüyada sevdiğinin adını duymak

Rüyada sevdiğinin adını duymak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı haberler alacağına, adaletin geleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi zarara gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin adını duymak gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada sevdiğinin adını duymak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işarettir.

Rüyada birinin adını duymak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Rüyada şeytan adını duymak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada adını duymak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin adını duymak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkek adı duymak hayır dualarına nail olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada adının söylendiğini duymak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevlana adını duymak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments