Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan eşek görmek

Rüyada konuşan eşek görmek

Rüyada konuşan eşek görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, iş hayatında saygı göreceğine yorulur.

Rüyada konuşan eşek gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Rüyada konuşan eşek görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada boz eşek görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğin üstüne binmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eşek derisi yüzmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, para sahibi olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet eder.

Rüyada eşekten kaçmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşeğin öldüğünü görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eşek leşi görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah eşek görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hafifleyeceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments