Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan birini görmek

Rüyada konuşan birini görmek

Rüyada konuşan birini görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, şanssızlık yaşanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, canının sağ olacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada konuşan birini gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı adımlar atacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan kaplumbağa görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada atla konuştuğunu görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü bebeğin konuştuğunu görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi bebeğinin konuştuğunu görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments