Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle konuştuğunu görmek

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hile ile mal elde etmeye yorulur.

Rüyada kediyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeylere zaman geçirebilir veya bazı yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada konuşan yavru kedi görmek bir fitne çıkarmaya, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalettir.

Rüyada konuşan kedi görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşan beyaz kedi görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin konuştuğunu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, zorlukların geride kalacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kedilerin konuştuğunu görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşan kedi yavrusu görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyle konuştuğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatında sevinileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işarettir.

Rüyada beyaz konuşan kedi görmek sahip olacağı malın faazlalığına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, evlatların hayırsız çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments