Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek

Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek

Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, solan yüzünün güleceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronuyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Rüyada patronuyla konuştuğunu görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla konuştuğunu görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada patronla kavga ettiğini görmek ağlayacağına, strese gireceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronuna kahve yapmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan ekmek almak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada patronu ve eşini görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski patronla tartışmak ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada patronu misafir etmek büyük başarıların göğüsleneceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments