Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bebeğinin konuştuğunu görmek

Rüyada kendi bebeğinin konuştuğunu görmek

Rüyada kendi bebeğinin konuştuğunu görmek üzgün olacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, mevki kaybına uğrayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, torunlarına dahi yeteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğinin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Rüyada konuşan oyuncak bebek görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebeğin konuştuğunu görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada oyuncak bebeğin konuştuğunu görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalettir.

Rüyada kundakta konuşan bebek görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Rüyada bebeğinin konuştuğunu görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan bir bebek görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bir bebeğin konuştuğunu görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments