Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konserve yapmak

Rüyada konserve yapmak

Rüyada konserve yapmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada konserve yapmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Rüyada konserve yapmak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada balık konservesi görmek güzel zamanlar geçireceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada konserve yaptığını görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada konserve balık görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine yorulur.

Rüyada konserve görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına tabir olunur.

Rüyada konserve kutusu görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, dertlerine çare bulacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına inanılır.

Rüyada konserve şişesi görmek kazancının azalmayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Rüyada konserve fasulye görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerin de yolunda gideceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments