Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konserve balık görmek

Rüyada konserve balık görmek

Rüyada konserve balık görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada konserve balık gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Rüyada konserve balık görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada balık konservesi görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına inanılır.

Rüyada konserve fasulye görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada konserve görmek kendisini çok yıpratacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada konserve şişesi görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada konserve yaptığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates konservesi görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada konserve mısır görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, borçlarını bitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments