Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konserve görmek

Rüyada konserve görmek

Rüyada konserve görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Rüyada konserve gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Rüyada konserve şişesi görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada konserve fasulye görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada domates konservesi görmek hedeflerine yaklaşacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada konserve balık görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada konserve görmek günah işlemeyi terk edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada konserve yaptığını görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık konservesi görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada konserve kutusu görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments