Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık konservesi görmek

Rüyada balık konservesi görmek

Rüyada balık konservesi görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık konservesi gördüyseniz:

  • İnandığınız bir konuya her şeyinizle adapte olmalısınız.

Rüyada konserve balık görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada balık konservesi görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada domates konservesi görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konserve şişesi görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada konserve mısır görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalettir.

Rüyada konserve yaptığını görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada konserve kutusu görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalettir.

Rüyada konserve fasulye görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments