Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür ve soba görmek

Rüyada kömür ve soba görmek

Rüyada kömür ve soba görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada kömür ve soba gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada yanan sobaya kömür atmak niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kömür sobası kurmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada soba ve kömür görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada kömür ve soba görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kömür sobası yakmak şans ve kısmet elde edeceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür soba görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobaya kömür atmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işarettir.

Rüyada soba kömür görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments