Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun ve kömür görmek

Rüyada odun ve kömür görmek

Rüyada odun ve kömür görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sevdiği birine hediye alacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada odun ve kömür gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Rüyada odun ve kömür görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada odun kömür almak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kömür odun görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür ve odun görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada sobaya odun kömür atmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada odun kömürü görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada odun kömür görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, malının ve parasının çoğalacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Rüyada kömür tozu temizlemek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments