Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömürün çalındığını görmek

Rüyada kömürün çalındığını görmek

Rüyada kömürün çalındığını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömürün çalındığını gördüyseniz:

  • Kuraldışı, geleneklere uymayan veya çok saygın görünmeyen seçenekler sunan ya da teklifler getiren kişileri ya da durumları reddetmenizde fayda var.

Rüyada kömürün çalındığını görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada kömürlerin çalındığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Rüyada kömür toplamak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç kömürü görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür karası görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık kömür görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür topladığını görmek kazancın katlanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba kömürü görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments