Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür yaktığını görmek

Rüyada kömür yaktığını görmek

Rüyada kömür yaktığını görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, elinin sıkışacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kömür yaktığını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kömür kazmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kömür isi görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kömür gibi yanmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada kömürlükte kömür görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış kömür görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kar ve kömür görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlarının da son bulacağına işarettir.

Rüyada soba kömür görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine işarettir.

Rüyada kömür doldurmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments