Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömürlükte kömür görmek

Rüyada kömürlükte kömür görmek

Rüyada kömürlükte kömür görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kömürlükte kömür gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Rüyada soba kömür görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kömür aramak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kömür söndürmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada kömür torbası görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe alamet etmektedir.

Rüyada kömür topladığını görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinden kömür almak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kömür bulmak geçim kolaylığı içinde olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada kömür kusmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments