Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve kömür görmek

Rüyada kar ve kömür görmek

Rüyada kar ve kömür görmek bazen de rahat geçeceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar ve kömür gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Rüyada kar ve kömür görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada kömür yüklemek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kömürlüğe girmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kok kömür görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çuval kömür görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür suyu görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür dağı görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömürün yandığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments