Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür vermek

Rüyada kömür vermek

Rüyada kömür vermek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına inanılır.

Rüyada kömür vermek gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Rüyada evin önünde kömür görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kömür yaktığını görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kömür görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kürekle kömür atmak üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kömür söndürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Rüyada kömür gibi yanmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sermayesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maden kömür görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömürü görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments