Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür söndürmek

Rüyada kömür söndürmek

Rüyada kömür söndürmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, adını işiyle duyuracağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Rüyada kömür söndürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya sosyal hayatınızla ilgili bazı durumları çözümlemeye çalışırken aklınıza gelen en iyi şeyi yürürlüğe koymaya çalışmalısınız.

Rüyada kömür söndürmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan birini söndürmek bolluk içinde yaşayacağına, darlık içine düşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yangını toprakla söndürmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada ateşi söndürdüğünü görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde ateş söndürmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada yanan evi söndürmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan bir insanı söndürmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet eder.

Rüyada yanan tüpü söndürmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments