Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maden kömür görmek

Rüyada maden kömür görmek

Rüyada maden kömür görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karşılıksız bırakmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada maden kömür gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Rüyada maden kömür görmek rızkın ve kısmetin artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür maden görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına yorulur.

Rüyada maden kömürü görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Rüyada maden görmek helal kazanç elde edileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz maden görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada değerli maden bulmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maden suyu içmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada değerli maden görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, dertlerinden arınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments