Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada közü söndürmek

Rüyada közü söndürmek

Rüyada közü söndürmek işlerin hafifleyeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada közü söndürmek gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada köz söndürmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Rüyada közü söndürmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, başarılarının tadına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan közlemesi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına inanılır.

Rüyada köz yemek kazalara ve belalara yakın duracağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada közlenmiş kırmızı biber görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet eder.

Rüyada közde mısır pişirmek işinde de hep başarılı olacağına, şifaya kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulur.

Rüyada közde yürümek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada köz biber görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments