Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köz söndürmek

Rüyada köz söndürmek

Rüyada köz söndürmek büyük atılımlar yapılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, garanti olacak makama oturacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada köz söndürmek gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Rüyada köz söndürmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada közü söndürmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada kor köz görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada közlenmiş et yemek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, istediği başarıyı göstereceğine işaret eder.

Rüyada közde patlıcan pişirmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada sönmüş köz görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köz karıştırmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada közlenmiş yeşil biber yemek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments