Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köz kömür görmek

Rüyada köz kömür görmek

Rüyada köz kömür görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kurulu düzeni olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köz kömür gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Rüyada köz kömür görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada közlenmiş kömür görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kömür közü görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada közde biber görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada közde mısır yemek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, insanlara öncülük edeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada köz karıştırmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada közde patates görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada közlenmiş soğan görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments