Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya un vermek

Rüyada komşuya un vermek

Rüyada komşuya un vermek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada komşuya un vermek gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada komşuya un vermek yeni işler yapılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına işarettir.

Rüyada komşudan un almak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, üzeceğine yorulur.

Rüyada un çorbası yemek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada una bulanmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada unlu kurabiye yemek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, maddi zarar edeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet eder.

Rüyada unutarak orucu yemek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada unu görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalettir.

Rüyada deprem oldu unu görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments