Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuda çay içmek

Rüyada komşuda çay içmek

Rüyada komşuda çay içmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, amaçlarına ulaşacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işarettir.

Rüyada komşuda çay içmek gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Rüyada komşuda çay içmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada komşularla çay içmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, iş hayatında günah işleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırık bardaktan çay içmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta çay içmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla çay içmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisle çay içmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bitkisel çay içmek kendisini işine veremeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak çay içmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments