Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin yıkılmış olduğunu görmek

Rüyada evinin yıkılmış olduğunu görmek

Rüyada evinin yıkılmış olduğunu görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, düşman malından yemeye, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evinin yıkılmış olduğunu gördüyseniz:

  • Zaman akışı farklı olsa da bir şekilde istedikleriniz gerçek olabilir.

Rüyada evini yıkılırken görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin evinin yıkıldığını görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin tavanının yıkıldığını görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada evin balkonun yıkıldığını görmek büyük ve güzel işler yapacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments