Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, stresini atacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, kazancın artmasına yorulur.

Rüyada komşu evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada komşu evinin yıkıldığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evinin yıkıldığını görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek rahatının yerinde olacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına delalet eder.

Rüyada komşusunun evinin yıkıldığını görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin yarısının yıkıldığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, eşlerin boşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin yıkılacağını duymak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bahar

Yanindan gecerken komsumun evi yikildi kendimi saniyede kurtardim