Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin yıkıldığını görmek

Rüyada evinin yıkıldığını görmek

Rüyada evinin yıkıldığını görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hatalarını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada evin yıkılmak üzere olduğunu görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinin yıkılmasını görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, onların yaralarına merhem olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinin yıkıldığını görmek sorunlarından arınacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kendiliğinden yıkıldığını görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, maddi güç sahibi olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin balkonunun yıkıldığını görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulur.

Rüyada başkasının evinin yıkıldığını görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok sevileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments